top of page

SPECIALE AKTIES

Onze meest ontspannende behandelingen

Massage

RUGBEHANDELING

Onze populaire behandeling: Rugbehandeling is de perfecte manier om een drukke week af te sluiten. Laat je zintuigen ontwaken en hernieuw je ziel met deze behandeling die een gezonde reactie diep in je lichaam stimuleert. Bereik de ultieme ontspanning na deze behandeling en verlaat onze spa als herboren, klaar om welke uitdaging dan ook met beide handen aan te grijpen.

Woman in a Spa

LICHAAMSBEHANDELING MET MODDER

Gun jezelf een moment met onze behandeling: Lichaamsbehandeling met modder. Een behandeling die past binnen elk druk schema. Vernieuw je lichaam, geest en ziel met ons ontspannende, therapeutische en verkwikkende Lichaamsbehandeling met modder. Je zult herboren, verjongd en volledig ontspannen terug naar huis keren. Boek vandaag nog jouw afspraak met ons.

Facial

MASSAGE NA SPORTACTIVITEITEN

Deze voedende behandeling zal je doen stralen. Ontdek een spa in Zwolle waar je je opgewekt, evenwichtig en uitgerust zult voelen in een warme en verwelkomende omgeving. Vind jezelf terug door onze unieke en rustgevende Massage na sportactiviteiten te ervaren. Vind sereniteit en evenwicht met een van onze bekwame instructeurs/instructrices. Boek vandaag nog je afspraak.

bottom of page