top of page

SPA-DETOX

ONTGIFTEN - ONTSPANNEN - ONTLADEN

Een detox voetenbad is een vorm van frequentie-therapie. Het lichaam hoeft minder hard te werken waardoor herstellen van fysieke en psychische klachten gemakkelijker en sneller gaat. Het is een zeer doeltreffende behandeling.

Het helpt tegen klachten zoals vermoeidheid, stress, hormonale klachten, angst/paniek, onrust, depressie, slaapproblemen, darmklachten en het ondersteunt het immuunsysteem. ​

IMG-20211125-WA0000.jpg

FUNCTIE

Ontgiften van je lichaam vindt grotendeels plaats via je huid, zonder je longen mee te tellen. Omdat ons lichaam tot 80% water bevat, heeft het alleen zin dat water een grote rol speelt in dit proces. Het Detox-voetenbad functioneert door de cellen te activeren en Uw metabolisme te verbeteren Alle organen onschadelijk te maken en al deze helpen het lichaam bij het herstellen van de gezondheid, het verbeteren van de immuniteit en het uitroeien van ziekteverwekkers … dit resulteert in een vernieuwing van lichaam en geest.

PROCEDURE

U dompelt uw voeten in een voetenbad met warm water. De biocleanse detox voetenbad unit is ingesteld op de juiste tijdinstellingen en ionisatieniveaus. Daarna leun je achterover en ontspan je 45 minuten terwijl de biocleanse voetenbad begint U gifstoffen uit het hele lichaam te trekken, inclusief de nieren en de lever, het stimuleert om hun vermogen om je lichaam te ontgiften en te verbeteren. Klanten worden geadviseerd om genoeg water te drinken om te helpen de eliminatie gemakkelijker en comfortabeler te maken.

PROCES

Elektrische stroom loopt door een set platen in de watermodule die is ondergedompeld in het water in de voetenbad. Het voetbadwater toegevoegd met zeezout, dus het heeft de minerale concentratie van water uit de oceaan. Watermoleculen worden gesplitst in waterstof en zuurstof onder invloed van een bepaalde spanning. De negatieve ionen die vrijkomen tijdens dit proces neutraliseren de toxische vrije radicalen in je lichaam die de cellen helpen te verjongen.

DETOX

Sommige mensen kunnen een licht kietelend of tintelend gevoel van het ionische Detox-voetenbad in hun voeten ervaren. Na het ontgiften is je lichaam beter uitgerust om andere gifstoffen, virussen en schadelijke stoffen tegen te houden. Het voetenbad activeert ook het lymfestelsel van het lichaam, wat helpt bij blijvende ontgifting tot 24 tot 48 uur na een sessie. Er wordt gesuggereerd dat u begint met in totaal 10 sessies over een periode van 3-5 weken om ontgifting te maximaliseren.

healthy-feet-spa-symbol-vector-3742125_edited.jpg

SPA-DETOX

IONIC BIOCLEANSE FOOT BATH

Je kunt alleen of voor twee personen een privé afspraak inplannen. 

SOLO DETOX

  • 55 MINUTEN € 35

  • 5 BEHANDELINGEN € 150

  • 10 BEHANDELINGEN € 250​

DUO DETOX

  • 55 MINUTEN € 70

  • 5 BEHANDELINGEN € 300

  • 10 BEHANDELINGEN € 500​

bottom of page