top of page

HAMMAM

EEN MAGISCHE SCHUIMMASSAGE

De hammam vindt zijn oorsprong in centraal Azië waar het naast een reinigende ook een sociale functie heeft gehad. Een hammam-ritueel neem je waar met al je zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning.

afbeelding 111120.jpg

HAMMAM

Het is een uitgebreid scrubritueel op verwarmde tafels bij een temperatuur van zo’n 38 graden dat met veel water en olijfoliezeep gebeurt. Het scrubritueel wordt uitgevoerd met een zijden handschoen (kese).

Na het scrubben krijgt u een behandeling met een katoenen zak (Torba) gevuld met warm schuim van olijfzeep. Met dit schuim wordt u van top tot teen ingezeept waarna je krachtig wordt gemasseerd door een van onze medewerkers.

Dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en spieren raken ontspannen! Tussen alle handelingen door wordt je continue overgoten met warm water. Je lichaam raakt in opperste staat van ontspanning! Het ritueel kan individueel of met z’n tweeën worden ondergaan.

Als u kiest voor een Hammam-behandeling van 90 minuten, begint u met 15 minuten stomen in onze luxe stoomcabine. Hierdoor gaan de poriën openstaan wat het reinigende effect van de behandeling ten goede komt!

 

Solo-arrangement

60 minuten € 95,-

90 minuten € 125,-

Duo-arrangement; samen genieten

60 minuten € 180,-

90 minuten € 245,-

Na afloop ben je als herboren: met een frisse geest en zuiver lichaam kun je de hele wereld weer aan!

bottom of page