top of page
Zandstraat16AMoergestel-35.jpg

DE SUITE

DE SUITE

Een Heerlijke Hoeve

Deze traditionele hoeve ademt de rustieke geest van weleer. Waar eens de boer zijn vee verzorgde en stalde, vind je nu deze ruime, sfeervolle Suite. De glazen wanden in deze boerenhoeve, brengen buiten en binnen samen. Het uitzicht is weids en rustgevend. Natuurlijke weiden en bosranden bepalen het beeld.

Je eigen wellness-tuin in een waar paradijs! Je vindt hier een ruime jet-stream whirlpool, waarin je volledig kunt ontspannen. Het uitzicht streelt de zintuigen en je snuift de gezonde, frisse buitenlucht op.

De houten, ronde barrel-sauna geeft je een uniek gevoel van bescherming; je zit even in je eigen cocon, weg van de buitenwereld waar je op uitkijkt. De bomen wiegen zachtjes in de wind, de koeien grazen in de wei, de horizon lonkt in de verte.

Jouw eigen luxe lounge-terras is de perfecte plek om even helemaal niks te doen. Niks dan genieten van een lekker wijntje en het proeven van onze culinaire hapjes, terwijl je uitkijkt over het Brabantse landschap.

Natuurlijk ontbreekt het je ook binnen aan niks. Je vindt er o.a. je bar, een heerlijke hoekbank en twee ligbedden met fenomenaal uitzicht.

Het is mogelijk om in deze parel te overnachten op de open Vide, die uitkijkt over het prachtige landschap.

De binnen- en buitenruimten zijn goed afgeschermd, zodat je privacy gewaarborgd is. Zo kun je in alle rust en vrijheid ontspannen en genieten. Alleen of samen!

  • FINSE SAUNA

  • WHIRLPOOL

  • EIGEN BAR

  • OVERNACHTEN

Bekijk onze tarieven

Boekings Module
bottom of page