top of page
het Veld.JPG

HET VELD

HET VELD

Weids genieten

Omringd door adembenemende vergezichten, opgenomen in het Brabantse beekdal-landschap ligt deze unieke Parel. Het Veld is een oase van stilte en rust, een paradijs van een andere wereld.

Brabantse weilanden omzomen dit luxe privé-verblijf. Bosranden tekenen zich af aan de horizon. Koeien grazen vredig in de verte of komen langs en begroeten je vriendelijk en gastvrij. Je voelt hier de rust van het Brabantse platteland, de historie, het gevoel van toen.

In deze oase kun je ongestoord ontspannen en genieten. Er is niemand die je stoort, niemand die je ziet. Relaxen in je eigen zwemspa. Ontspannen in je eigen jet-stream whirlpool. Zelf opgieten in je eigen Finse sauna. Buiten afkoelen onder de regendouche. Of gewoon liggen en één worden met het moment. Het is helemaal aan jou!   

Ook binnen ontbreekt het je aan niks. De ruimtelijke inrichting geeft je een gevoel van vrijheid. De slaapkamer kijkt uit over de weilanden, de woonkamer is sfeervol en licht. Een luxe badkamer, een keuken met mini-bar een smart-TV aan de muur.

Je kunt in deze Parel overnachten.

Ontdek hier het “heerlijk, heerlijke, machtige, prachtige, gastvrije Brabantse land”

  • ZWEMBAD

  • FINSE SAUNA

  • WHIRLPOOL

  • BUITENDOUCHE

  • OVERNACHTEN

Bekijk onze tarieven

bottom of page