top of page

DAY EXPERIENCE

1 persoon

ca. 300 minuten € 287,-

Duo-arrangement; samen genieten

ca. 300 minuten € 389,-


Wil je liever een duo-hammam of duo-float? Informeer even naar de mogelijkheden en tarieven

Rug massage

De experience zorgt ervoor dat je volledig ontspant, de stress van je af glijdt, je herstelt en tot rust komt.

Hét moment voor jezelf of voor samen.  Helemaal uit de dagelijkse werkelijkheid. Op 1 van onze exclusieve locaties.

Dat is onze Day Experience. Dit uitgebreide, intensieve en effectieve verblijf is exclusief te boeken bij SPA “Parel in t groen”.

Je verblijf duurt ca. 5uur

ONTVANGST

Ontvangst met heerlijke thee of smoothie. Het moment om even de knop om te zetten.

Badjas, slippers en handdoeken liggen voor je klaar. Je hoeft verder helemaal niets mee te nemen.

DETOX VOETENBAD

Het voetenbad zorgt er voor dat je dieper slaapt, je uitgerust wakker worden, meer energie gedurende de dag hebt, je minder stress en spanning ervaart en je meer balans voelt tussen verstand & gevoel.

SPA verblijf

Je geniet 3 uur van je eigen SPA-verblijven met jacuzzi en sauna. Je zintuigen worden hier geprikkeld. In de jacuzzi met de massage-jets kom je heerlijk tot rust. De natuur en de frisse buitenlucht geven je een gevoel van vrijheid en doen je het dagdagelijkse vergeten. Even uitzweten in de sauna met geurbeleving om vervolgens buiten af te koelen in je eigen privé-tuin.

DUO MASSAGE

Door het lage tempo van de massage en de herhaling van zacht strijken en kneden kom je volkomen tot rust. Deze massage (60 min) ontspant de spieren en stimuleert vitale lichaamsprocessen. Wellness-massage vergroot je gevoel van welbevinden en ondersteunt je fysieke en mentale gezondheid.
Je rug, benen, armen, handen en voeten krijgen de volle aandacht. Als afsluiting wordt ook je hoofd en gezicht zacht gemasseerd.

Nadat je weer bent ontwaakt, een heerlijk warme douche. Shampoo en zeepjes van Rituals liggen voor je klaar. Fruit en water/fruitsapje staan vervolgens voor je klaar in de relaxruimte.

bottom of page