top of page

ENERGIE BOOST EXPERIENCE

Solo-arrangement

3,5- 4 uur Health Wellness

€ 180,-

Duo-arrangement; samen genieten

3,5- 4 uur Health Wellness

€ 295,-

Swedish Massage

Deze experience zorgt ervoor dat je je weer energiek gaat voelen.

Het detoxen zorgt er voor dat je afvalstoffen via je voeten worden afgevoerd. Dit zorgt o.a voor meer energie gedurende dag. Een heerlijk verfrissende wellnessmassage die je spieren weer weten te inspireren.

De float zorgt er voor dat je even helemaal gewichtsloos bent. Je zweeft in het water, waardoor al je spieren en gedachten geheel tot ontspanning komen.

Dit alles verminderd het gevoel van stress en zet je mind in een positieve gedachte.

Je voelt je als herboren, vol energie en je gedachten zijn weer helder van geest.

                       

Dat is onze Energie Boost Experience. Dit uitgebreide, intensieve en effectieve verblijf is exclusief te boeken bij SPA “Parel in t groen”.


ONTVANGST

Ontvangst met heerlijke thee of smoothie. Het moment om even de knop om te zetten.

Badjas, slippers en handdoeken liggen voor je klaar. Je hoeft verder helemaal niets mee te nemen.


DETOX VOETENBAD

Het voeten bad zorgt er voor dat je dieper slaapt, je uitgerust wakker worden, meer energie gedurende de dag hebt, je minder stress en spanning ervaart en je meer balans voelt tussen verstand & gevoel.


DUO MASSAGE

Door het lage tempo van de massage en de herhaling van zacht strijken en kneden kom je volkomen tot rust. Deze massage (60 min) ontspant de spieren en stimuleert vitale lichaamsprocessen. Wellness-massage vergroot je gevoel van welbevinden en ondersteunt je fysieke en mentale gezondheid.
Je rug, benen, armen, handen en voeten krijgen de volle aandacht. Als afsluiting wordt ook je hoofd en gezicht zacht gemasseerd.

Nadat je weer bent ontwaakt, een heerlijk warme douche. Shampoo en zeepjes van liggen voor je klaar. Fruit en water/fruitsapje staan vervolgens voor je klaar.


FLOATEN

Floaten is gewichtloos drijven in pure magnesium. Door deze unieke combinatie komt lichaam in opperste ontspanning. Waardoor je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel kan ontladen.

Het is een bijzonder rustgevende ervaring die niet alleen ontspant en ontstresst maar ook een energieboost geeft en een positief effect heeft op de gehele gezondheid.

bottom of page