top of page

MAGNESIUM DE LUXE EXPERIENCE

Solo-arrangement
3- 3,5 uur dagje Health Wellness
€ 165,-

Duo-arrangement; samen genieten
3- 3,5 uur dagje Health Wellness
€ 295,-

girl-floating-calmly.jpg

Deze experience zorgt ervoor dat je lichaam weer voldoende magnesium krijgt toegediend. Magnesium is het enige lichaamseigen mineraal dat ons lichaam kan doen ontspannen, ontstressen en opladen. Het sleutelmineraal zorgt ervoor dat andere mineralen en vitamines beter worden opgenomen. Magnesium wordt ook wel het happy mineraal genoemd omdat het zorgt voor een gezonde leefstijl.


Na afloop ben je helemaal fris en heb je weer voldoende magnesium opgenomen waardoor je je weer energiek voelt.

ONTVANGST

Ontvangst met heerlijke thee of smoothie bereid met magnesium. Het moment om even de knop om te zetten en de eerst magnesium binnen te krijgen.

Badjas, slippers en handdoeken liggen voor je klaar. Je hoeft verder helemaal niets mee te nemen.

HAMMAM

Een eeuwenoud reinigingsritueel afkomstig uit Turkije. Het lichaam wordt ingezeept met de tekya kwast. De palmboomwortelkwast, die zacht wordt gemaakt in olijfzeep geeft bijzondere prikkels aan de huid.

De bijbehorende manuele technieken zoals strekkingen en het intimideren van de spieren zorgt voor een goede bloedcirculatie en geeft een hernieuwd gevoel. Deze authentieke behandeling verwijderd dode huidcellen, reinigt grondig, stimuleert de bloedsomloop en voegt optimaal magnesium toe aan je lichaam.


VERZORGEND VOETENBAD

Het voetenbad zorgt er voor dat je dieper slaapt, je uitgerust wakker worden, meer energie gedurende de dag hebt, je minder stress en spanning ervaart en je meer balans voelt tussen verstand & gevoel.


FLOATEN

Floaten is gewichtloos drijven in pure magnesium. Door deze unieke combinatie komt lichaam in opperste ontspanning. Waardoor je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel kan ontladen.

Het is een bijzonder rustgevende ervaring die niet alleen ontspant en ontstresst maar ook een energieboost geeft en een positief effect heeft op de gehele gezondheid.

bottom of page