top of page

OUTDOOR DAY EXPERIENCE

Solo-arrangement
Ca. 2 dagdelen Health Wellness
€ 297,-

Duo-arrangement; samen genieten
Ca. 2 dagdelen Health Wellness
€ 399,-

Peelingbehandeling

Deze experience zorgt er voor dat je na inspanning volledig ontspant, de stress van je af glijdt, herstelt en tot rust komt.

Hét moment voor jezelf of voor samen.  Helemaal uit de dagelijkse werkelijkheid. Op 1 van onze exclusieve locaties.

Dat is onze Outdoor Day Experience. Dit uitgebreide, intensieve en effectieve verblijf is exclusief te boeken bij SPA “Parel in t groen”.

Je verblijf duurt ca. 6,5uur


ONTVANGST

Ontvangst met heerlijke thee of smoothie. Het moment om even de knop om te zetten.

Een heerlijke natuurwandeling (die voor u is uitgezet) brengt je langs beekjes, vennen, heide en bossen. Snuif de natuurgeuren op en geniet van dit bijzondere gebied. Het verblijven in de natuur ont-stresst en verfrist je gedachten.

Even op het bosterras een theetje om vervolgens weer naar SPA “Parel in t groen” te lopen.

Na de wandeling liggen badjas, slippers en handdoeken voor je klaar. Je hoeft verder helemaal niets mee te nemen.


DETOX VOETENBAD

Het voeten bad ( 30 min) zorgt er voor dat je dieper slaapt, je uitgerust wakker worden, meer energie gedurende de dag hebt, je minder stress en spanning ervaart en je meer balans voelt tussen verstand & gevoel.


SPA-VERBLIJF

Je geniet 3 uur van je eigen privé wellness. Je zintuigen worden hier geprikkeld. In de jacuzzi met de massage-jets kom je heerlijk tot rust. De natuur en de frisse buitenlucht geven je een gevoel van vrijheid en doen je het dagdagelijkse vergeten. Even uitzweten in de sauna met geurbeleving om vervolgen buiten af te koelen in je eigen privé-tuin.

DUO MASSAGE

Door het lage tempo van de massage en de herhaling van zacht strijken en kneden kom je volkomen tot rust. Deze massage (60 min) ontspant de spieren en stimuleert vitale lichaamsprocessen. Wellness-massage vergroot je gevoel van welbevinden en ondersteunt je fysieke en mentale gezondheid.
Je rug, benen, armen, handen en voeten krijgen de volle aandacht. Als afsluiting wordt ook je hoofd en gezicht zacht gemasseerd.

Nadat je weer bent ontwaakt, een heerlijk warme douche. Shampoo en zeepjes liggen voor je klaar. Fruit en water/fruitsapje staan vervolgens voor je klaar.

bottom of page