Privacyverklaring

  • Privacy Policy SPA “Parel in ’t groen”

    SPA “Parel in t groen” is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals

    weergegeven in deze privacyverklaring.

    Contactgegevens

    Spaparel.nl

    Zandstraat 16a

    5066ca Moergestel

    013-5132177

    info@Spaparel.nl

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Privesauna.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze

    diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

    Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk

    verwerken:

    Voor- en achternaam

    Geslacht

    Geboortedatum

    Geboorteplaats

    Adresgegevens

    Telefoonnummer

    E-mailadres

    IP-adres

    Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel

    op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

    Locatiegegevens

    Gegevens over jouw activiteiten op onze website

    Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen

    (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

    Internetbrowser en apparaat type

    Bankrekeningnummer

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die

    wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over

    websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van

    ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16

    is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun

    kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden

  • zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die

    toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem

    dan contact met ons op via8info@spaparel.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij

    persoonsgegevens verwerken

    SPA “Parel in ’t Groen” verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    Het afhandelen van jouw betaling

    Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

    Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit

    te kunnen voeren

    Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

    Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

    Om goederen en diensten bij je af te leveren

    SPA “Parel in ’t Groen” analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de

    website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te

    stemmen op jouw voorkeuren.

    Geautomatiseerde besluitvorming

    SPA “Parel in ’t Groen” neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen

    besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het

    gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -

    systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van SPA “Parel

    in ’t Groen”) tussen zit.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    SPA “Parel in ’t Groen” bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is,

    maximaal een jaar tenzij jij uitdrukkelijk toestemming verleend voor langer gebruik,

    om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

    Delen van persoonsgegevens met derden

    SPA “Parel in ’t Groen” verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze

    uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst

    met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw

    gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te

    zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw

    gegevens. SPA “Parel in ’t Groen” blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij

    gebruiken

    SPA “Parel in ’t Groen” gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een

    cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt

    opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. SPA “Parel in ’t

    Groen” gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor

  • dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen

    onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten

    werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw

    surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen

    aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd

    over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

    Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze

    geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is

    opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een

    toelichting:8veiliginternetten.nl/themes/situatie/instructiefilmpjes-cookies-beheren.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

    Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de

    gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van

    jouw persoonsgegevens door SPA “Parel in ’t Groen” en heb je het recht op

    gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen

    om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar

    jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot

    inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of

    verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw

    persoonsgegevens sturen naar info@Spaparelnl. Om er zeker van te zijn dat het

    verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je

    identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ

    (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort),

    paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je

    privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

    Privesauna.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in

    te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan

    via de volgende link:8autoriteitpersoonsgegevens.nl/contact-met-de-autoriteit-

    persoonsgegevens/tip-ons.

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    SPA “Parel in ’t Groen” neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt

    passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste

    openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat

    jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik,

    neem dan contact op met onze klantenservice of via info@spaparel.nl.