top of page

NIGHT EXPERIENCE

Solo-arrangement

120 minuten en daarna de overnachting met incheck ca. 20:00 u.

€ 405-

Duo-arrangement; samen genieten

120 min en daarna de overnachting met incheck ca. 20.00 uur 

€ 495,-

woman in towel

Deze experience zorgt er voor dat je volledig ontspant, de stress van je af glijdt, je herstelt en tot rust komt. Na alle behandelingen heerlijk genieten in je eigen wellness-verblijf om vervolgens geheel relaxt in slaap te vallen.

Hét moment voor jezelf of voor samen.  Helemaal uit de dagelijkse werkelijkheid. Je overnacht in 1 van onze exclusieve wellness-verblijven, waarin je alle aanwezige faciliteiten geheel privé hebt.

Dat is onze Night Experience. Dit uitgebreide, intensieve en effectieve verblijf is exclusief te boeken bij SPA “Parel in t groen”.


ONTVANGST

Ontvangst met heerlijke thee of smoothie. Het moment om even de knop om te zetten.

Badjas, slippers en handdoeken liggen voor je klaar. Je hoeft verder helemaal niets mee te nemen.


DETOX VOETENBAD

Het voetenbad zorgt er voor dat je dieper slaapt, je uitgerust wakker worden, meer energie gedurende de dag hebt, je minder stress en spanning ervaart en je meer balans voelt tussen verstand & gevoel.


DUO MASSAGE

Door het lage tempo van de massage en de herhaling van zacht strijken en kneden kom je volkomen tot rust. Deze massage (60 min) ontspant de spieren en stimuleert vitale lichaamsprocessen. Wellness-massage vergroot je gevoel van welbevinden en ondersteunt je fysieke en mentale gezondheid.
Je rug, benen, armen, handen en voeten krijgen de volle aandacht. Als afsluiting wordt ook je hoofd en gezicht zacht gemasseerd.

Nadat je weer bent ontwaakt, een heerlijk warme douche. Shampoo en zeepjes van liggen voor je klaar. Fruit en water/fruitsapje staan vervolgens voor je klaar.


SPA-VERBLIJF

Je geniet (overnachting) van je eigen privé-wellness. Je zintuigen worden hier geprikkeld. In de jacuzzi met de massage-jets kom je heerlijk tot rust. De natuur en de frisse buitenlucht geven je een gevoel van vrijheid en doen je het dagelijkse vergeten. Even uitzweten in de sauna met geurbeleving om vervolgens buiten af te koelen in je eigen privé-tuin. Vanuit een kingsize bed je eigen cinema beleven om vervolgens heerlijk te gaan slapen.

bottom of page